De Vredeslicht reis naar Oostenrijk is dit jaar van: donderdag 12 december t/m zondag 15 december 2019.

Onze reis zal op donderdagavond 12 december van start gaan, richting het mooie Wenen in Oostenrijk. Voor vele een bekende locatie. Na een jaar van afwezigheid kunnen we dit jaar weer volop gaan genieten van het moois dat Wenen ons te bieden heeft.

VL2019002

Op vrijdagochtend zullen we aankomen in Wenen waar de dag vrij te besteden is, uiteraard zullen we zorgen voor een aantal leuke tips om de dag mee te vullen. Ook een ticket voor het openbaar vervoer is bij de reissom inbegrepen. We sluiten de dag af met een gezamelijke maaltijd, we zullen overnachten in het Jugendgästehaus in Brigittenau (Wenen).

VL2019001

 

Op zaterdag is er in de ochtend nog wat tijd vrij te besteden, voor we in de middag de viering in de St. Leopold Donaufeld parochie zullen bijwonen en daar namens Nederland het Vredeslicht in ontvangst mogen nemen. Na de viering is er een samenkomst voor de kerk waar je internationale Scouts kunt ontmoeten.

VL2019003

Voor we weer richting Nederland gaan met een brandend vlammetje sluiten we af met een gezamelijke maaltijd. Op zondag ochtend zullen we weer terug zijn in Overasselt.

 Vredeslicht100