Landelijke verspreiding!

Als alles gaat zoals gepland zullen wij vanuit de Duitse delegatie het Vredeslicht ontvangen op zondag 13 december. Het tijdstip is nog onbekend, we hopen op 16.00 uur. De werkgroep zal het Vredeslicht verder naar Nederland brengen, omgeving van Eindhoven. 

In Eindhoven zal het Vredeslicht worden overgedragen worden aan de ambassadeurs van de provincies Noord-Brabant en Limburg. Vanaf hier zal het Vredeslicht verder het land in gaan middels de route zoals op onderstaande kaart. We hopen om 21.00 uur het Vredeslicht in elke provincie van Nederland brandend te hebben. 

 kaar NL

Wil je het Vredeslicht ontvangen? Neem dan contact op met de ambassadeur van jouw provincie.
Alle emailadressen vind je onder het kopje: Ambassadeurs. 
Informatie per provincie zal tevens gecommuniceerd worden via de Vredeslicht Facebook pagina's van de betreffende provincie. 

 

Verspreiding door de werkgroep!
Uiteraard zal ook de werkgroep een steentje bijdragen aan de zee van licht die we met elkaar gaan creëeren. 
Er zijn afspraken gemaakt met Scouting Nederland, het Leger des Heils en burgemeester Jan van Zaanen van Den Haag. Uiteraard op een corano-proof wijze. 

Vrede doorgeven op een andere manier? 
Om de vrede dit jaar op zoveel mogelijk plaatsen te kunnen verspreiden hebben we een kaart gemaakt waar je je persoonlijke vredeswens aan kunt toevoegen. 
De kaart is te bestellen in onze webshop. We kijken uit naar jullie fotos's. 

 Kaart2020 2         kaart2020 1

Ambassadeurs gezocht!
We zijn nog hard op zoek naar ambassadeurs voor de provincies Drenthe en Groningen! Lijkt je dit leuk én heb je zin om je in te zetten voor het Vredeslicht op provinciaal niveau? Mail dan snel naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

kandelaar013