En dan zit het er weer op……

Voor je het weet is het zondag en zijn we na een lange busreis weer terug in Nederland!

Zaterdag vertrokken de deelnemers na een uitstekend ontbijt in het hostel nog snel richting wat highlights van Wenen. De werkgroep bracht een bezoek aan de Stephansdomm om een kaarsje op te steken.

Om 12 uur gingen we richting de kerk, waar om 13.00 de groepsfoto gemaakt werd. Het was een gevarieerde viering die niet alleen live, maar ook via live stream te volgen was. Na de viering was er een samenkomst met alle aanwezige delegaties. Hier werden oude vriendschappen bevestigd en nieuwe vriendschappen geslotten. Uiteraard werd er druk “geswopt”.

We sloten de dag af met een gezamenlijke maaltijd samen met de Duitse delegatie bij ons “stam-restaurant” Mariahilferbrau. Hier werd een prima buffet voor ons geserveerd zodat we met volle buikjes aan de terugreis konden beginnen.

Het was een lange koude nacht, gelukkig hebben we weer veel warme herinneringen gemaakt. In Ysselsteyn werden we door onze trouwe ondersteuners Yvonne en Geert opgewacht met koffie en een warm kampvuur. Hier begon de verspreiding van het Vredeslicht in Nederland. De werkgroep kijkt terug op een mooie live editie, we hopen zaterdag 17 december veel scouts te mogen in ontmoeten in Utrecht tijdens de landelijke manifestatie. (inschrijven kan nog….)

Plaats een reactie